Kavalliera Lovas EgyesületTel.: +4(0)-749-330754, E-mail: kavalliera@gmail.com
<< Vissza


Bértartás


Napi ellátás, tiszta alom, kényelmes boksz, megfelelő méretű karám, odafigyelés, türelem, nyugalom – a Kavalliera Lovas Klubbant ez minden lónak kijár!
 
Nálunk a lovak tágas, 4×4-es bokszokban, szalmás alomban laknak, amely természetesen itatóval és nyalósóval van ellátva. A téli és nyári időszakokban összesen 9 ha villanypásztorral bekerített legelő áll rendelkezésükre, ahol a lovak természetes környezetben legelnek, kedvük szerint mozoghatnak és társaikkal érintkezhetnek. Tavasztól őszig legelni tudnak a lovak, a megfelelő legelő karbantartásnak köszönhetően, hiszen naponta összeszedjűk a trágyát és szakaszosan cseréljük a lovakat is bennük. Az erőszakmentesség, a lovakkal kiépített kommunikáció és a lóközpontú szemlélet a bértartás mindennapjainak szerves részét képezi. Itt minden ló igényeit figyelembe vesszük, bármiféle egyéni problémával kapcsolatban készek vagyunk segíteni, és természetesen csődöröket  és kiscsikókat is fogadunk. 
   A kiváló minőségű takarmányozásnak köszönhetően a lovak jó állapotban vannak, csillogó szőrűek és kiegyensúlyozottak. A lótulajdonosok rendelkezésére áll egy kivilágítható homokos pálya, akadàly park , fedett lovarda 20*40 m,továbbá nyerges,  időszakos kovács- és állatorvos felügyelet. Festői szépségű környezetben, kitűnő tereplovaglási lehetőségek csábítják a szabadba, akár lóháton, akár gyalogosan a túrázni vágyókat. Állandó, videókamerás rendszerrel támogatott lovardai  felügyelet biztosítunk.